FINANCIEEL INTERIM-MANAGEMENT

Wij kunnen u ondersteunen met accurate en regelmatige stuurinformatie, om er zo voor te zorgen dat u controle hebt over uw financiën

CONTACT

Klantoplossingen

Fincon Interim helpt bedrijven snel de juiste verbeteringen door te voeren in een competitieve wereld met steeds hogere eisen. Wij onderscheiden daarin de volgende principes:

Deal Making

Wij helpen directies, investeerders, en managementteams buitengewone deals te realiseren, zoals fusies en overnames, partnerships, en buy-outs.

Professionalisation

Doelen die niet gehaald worden, en de komst van vreemd vermogen en nieuwe aandeelhouders, vereisen een professionalisering van de organisatie. Wij voorzien in wat nodig is.

Change & Innovation

Innovatie en verandering zijn de norm. Een injectie met de ervaring van ’zwaargewichten’ kan helpen de juiste aanpak en snelheid hierin te krijgen.

Accelerating Growth

Buiten je comfort zone gaan, in gebieden die nieuw zijn voor de business? Fusie en overname, internationalisatie? U heeft een expert nodig.

Exit Preparation

Loopt alles volgens plan? Haal al de waarde eruit die erin zit. Hulp is ter beschikking voor de laatste duw en maximale opbrengst.

Turnaround

Als serieuze problemen zich aandienen dan moet er snel gehandeld worden, en experts binnengehaald worden die moeilijke en drastische beslissingen kunnen nemen.

Financing & Investments

Wij regelen de financiële (her-)structurering en de vereiste investeringen afhankelijk van de financiële behoefte en status van het bedrijf.

Wilt u meer weten over onze op maat gemaakte klantoplossingen? Neem contact met ons op!

contact